Търсене
Close this search box.

Доставка и плащане

Информация за Доставка

Предоставяме на своите клиенти възможност за избор на един от следните начини за доставка:

  • До адрес, посочен от клиента: Използваме услугите на куриерска фирма ЕКОНТ за доставка на поръчаните стоки.
  • До офис на куриерска фирма ЕКОНТ: В случай, че поръчката е заявена до офис на ЕКОНТ, клиентът разполага със срок до 7 работни дни от датата на доставка, за да я получи. Неполучена в този срок поръчка, се анулира и връща обратно на склад на ТАЛЕНТО.

Доставката на поръчки със стойност над 55,00 лв. е безплатна.

Доставката на поръчки под 55,00 лв. е за сметка на купувача.

До офис на ЕКОНТ е на стойност – 4,50 лв., до адрес – 7,60 лв. .

Срок на доставка

  • Поръчки направени до 14:00 ч. в работни дни се изпълняват и доставят в рамките на 1-3 работни дни*.
  • Поръчки направени след 14:00ч. в работни дни или в събота/неделя/празнични дни се изпълняват и доставят в рамките на 3-5 работни дни*.

* За пратки до населени места, където куриерска фирма ЕКОНТ има конкретен седмичен график за разнос, се спазва съответният график.

** Възможно е удължаване срока на доставка поради временна липса на поръчан от вас продукт или недостатъчната му наличност за изпълнение на заявеното от вас количество, както и при обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка. В такива случаи ще се свържем с Вас за допълнителни уточнения.

*** Моля имайте предвид, че може да има забавяне в разноса на пратки от куриерската фирма, което може да е в резултат на лоши метеорологични условия, технически проблеми, обявени извънредно положение или извънредна епидемична обстановка и други фактори. Препоръчваме Ви да проследявате Вашата пратка по номера на товарителницата, която получавате по имейл, след като пратката е предадена на куриерска фирма ЕКОНТ.

Нашите служители от отдел Обслужване на клиенти са на разположение да Ви съдействат всеки работен ден от 9.00 до 18.00 ч.:

Email: [email protected], Телефон: +359 2 944 76 62; +359 888 95 85 83

За да се избегнат неволни грешки, след всяка поръчка, Клиентът получава известие по имейл, потвърждаващо направената поръчка.

Куриерска фирма ЕКОНТ ще изпрати на клиента мейл в момента, когато поръчката е приета в ЕКОНТ за изпълнение на доставка, както и имейл/sms в деня на доставката.

Ако имате въпроси, моля пишете ни на [email protected]

Информация за Плащане

Наложеният платеж е лесен и удобен начин за осъществяване на плащане към онлайн магазин. Най-сигурен и удобен за клиента начин, защото продуктът се заплаща след като бъде получен и рискът за потребителят е минимален. Заплаща се стойността на продукта, който клиентът желае да закупи и в зависимост от условията за доставка, цената на доставката.

Стойността на заявените за доставка от Вас стоки, е платима в момента на получаването им от куриера /представител на ЕКОНТ Експрес извършил доставката/. Заявените за доставка стоки ще бъдат придружени с касов бон и документ, удостоверяващ Вашата заявка.

Стойността на заявените за доставка от Вас стоки, е платима в момента на получаването им в офис на Еконт Експрес. Заявените за доставка стоки ще бъдат придружени с касов бон и документ удостоверяващ Вашата заявка.

Отказ за получаване 

Вие имате право да откажете получаването на заявените от Вас стоки, когато те са доставени при едно от следните условия:

  • доставената стока явно не съответства на заявената от Вас и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
  • липсва придружаващ касов бон и документ, удостоверяващ Вашата заявка.

Връщане и възстановяване

Вие имате право, без да дължите обезщетение или неустойка, да върнете получените артикули на адрес: гр. София, офис на ЕКОНТ „София Руски паметник“, получател Таленто ООД – до поискване.

Връщането се допуска, когато стоката е в добър търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети и съгласувано с представител на Таленто ООД.

В рамките на 14 дни след покупката можете да върнете закупения продукт или да го замените с друг. След като получим стоката и се убедим, че по продукта няма следи от употреба и е в оригиналната си опаковка, ще Ви заменим продукта или ще Ви преведем парите по банкова сметка, в зависимост от Вашето желание.

Транспортните разходи за връщане са за Ваша сметка.

Преди да върнете продукт, моля прочетете условията за връщане в Сайта.

На какви условия трябва да отговаря продукта при връщане

Продуктите закупени от TCare.bg могат да бъдат върнати в срок от 14 дни от доставката им, независимо дали са закупени на физическо или юридическо лице.

Продуктите трябва да бъдат без наранявания и в изряден търговски вид.

В случай че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.

Продуктът трябва да бъде върнат със същите куриерски услуги, с които сте го получили.

Партньори аптеки