Търсене
Close this search box.

Кьолер Фарма

КОМПЕТЕНТНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ ПОВЕЧЕ ОТ 60 ГОДИНИ

ЗА ВАС И ВАШЕТО ЗДРАВЕ

КЬОЛЕР ФАРМА е средно голяма немска компания и притежава висококачествени продукти за Вашето здраве, разработени от биохимика Д-р Франц Й. Кьолер.

Още през 50-те години Д-р Кьолер изследва и разработва минерални добавки за професионална терапевтична употреба. Когато се комбинират с „аспарагинова киселина“, могат лесно да се абсорбират и използват от организма. Въвеждането и производството на първия калиево – магнезиев препарат свързан с аспарагиновата киселина или аспартат като транспортен материал, става първата задача на новосъздадената компания. Оттогава продуктовата гама се разширява и подобрява чрез непрекъснати изследвания и разработки. 

Като второ поколение разрастващи се компании продължава да следва принципите на сериозните и внимателни научни изследвания. В тесен контакт с лекари от клиники и практики се разработват и тестват висококачествени продукти в полза на пациента. В същото време Кьолер Фарма / Koehler Pharma вижда себе си като клетка, която дава своя положителен принос за културния и социален растеж на обществото като организъм. Участва като спонсор в областта на спорта и подкрепя нетърговски културни институции.

В областта на приложението на лекарства и защитата на органи, Д-р Кьолер е разработил иновации, които продължават да подобряват медицинската диагностика, терапия и до днес.

Посветен на изследванията и разработването на препарати за медицинска диагностика и терапия, същите и днес се предлагат успешно на пазара. С разширяването на продуктовата гама на КЬОЛЕР ФАРМА, терапевтичните ползи, поносимост и качество продължават да бъдат основни приоритети.

Препаратите на КЬОЛЕР ФАРМА са много популярни и в натуропатията, които или се използват под формата на комбинирани препарати, или се състоят от отделни витамини и минерали като Цинк. За по-добра използваемост препаратите се комбинират с естествени носители като Аспартат.

Д-р Кьолер  винаги се е стремял да се осигурят веществата за Терапевт и Пациент с помощта на най-модерните изследвания, във възможно най-добрата „форма“. Принцип, който постоянно се поддържа при разширяването на продуктовата гама през последните няколко години.

Партньори аптеки